nieuws

Nieuwe aannemer voor Olympiapaviljoen

bouwbreed

De gemeente Haarlem heeft per direct Stolk Bouwmaatschappij uit IJmuiden als nieuwe hoofdaannemer voor het paviljoen Olympia bij het Nol Houtkamp Sportpark gecontracteerd. Stolk hervat de werkzaamheden op 6 april. De bouw van het paviljoen werd eind januari stilgelegd vanwege het faillissement van aannemer Citypole uit Amsterdam. In plaats van in september wordt het paviljoen […]

De gemeente Haarlem heeft per direct Stolk Bouwmaatschappij uit IJmuiden als nieuwe hoofdaannemer voor het paviljoen Olympia bij het Nol Houtkamp Sportpark gecontracteerd. Stolk hervat de werkzaamheden op 6 april. De bouw van het paviljoen werd eind januari stilgelegd vanwege het faillissement van aannemer Citypole uit Amsterdam. In plaats van in september wordt het paviljoen nu in december opgeleverd. De gemeente laat weten “uitermate tevreden te zijn dat het project op zo’n korte termijn toch doorgang vindt.”
Stolk eindigde vorig jaar als tweede in de Europese aanbesteding voor het paviljoen. Door het faillissement van Citypole en de duidelijke noodzaak het werk voort te zetten was een nieuwe Europese aanbesteding niet noodzakelijk.
Paviljoen Olympia is onderdeel van de herinrichting van het Nol Houtkamp Sportpark in Haarlem. Het paviljoen bevat kleedruimtes voor zowel voetbal als honk- en softbal plus een kantine op de eerste verdieping.

Reageer op dit artikel