nieuws

Leusden studeert op bouw raadhuis

bouwbreed

De gemeente Leusden gaat onderzoeken of er een nieuw gemeentehuis moet komen. Het huidige raadhuis voldoet niet meer aan de eisen en is te klein geworden. Uit eerder onderzoek blijkt dat renovatie niet voldoende is om het gebouw voor nieuwe taken geschikt te maken. Maar omdat een eventueel nieuw stadhuis nog minstens acht jaar op […]

De gemeente Leusden gaat onderzoeken of er een nieuw gemeentehuis moet komen. Het huidige raadhuis voldoet niet meer aan de eisen en is te klein geworden.
Uit eerder onderzoek blijkt dat renovatie niet voldoende is om het gebouw voor nieuwe taken geschikt te maken. Maar omdat een eventueel nieuw stadhuis nog minstens acht jaar op zich laat wachten, wil Leusden het huidige toch een opfrisbeurt geven om de werkomstandigheden te verbeteren. Ook de ontvangstruimtes en loketten in de hal moeten worden aangepast worden.

Reageer op dit artikel