nieuws

Flatiron bouwt meeaan brug Vancouver

bouwbreed Premium

Flatiron bouwt in Vancouver mee aan de 1,5 miljard euro kostende Port Mannbrug over rivier de Fraser. Het aandeel van de ex-dochter van BAM bedraagt 413 miljoen euro. Opdrachtgever is de provincie British Columbia. Flatiron, tegenwoordig een dochter van Hochtief, ontwerpt en bouwt binnen een consortium de tuibrug die voor automobilisten de rijtijd met tweederde […]

Flatiron bouwt in Vancouver mee aan de 1,5 miljard euro kostende Port Mannbrug over rivier de Fraser. Het aandeel van de ex-dochter van BAM bedraagt 413 miljoen euro. Opdrachtgever is de provincie British Columbia.
Flatiron, tegenwoordig een dochter van Hochtief, ontwerpt en bouwt binnen een consortium de tuibrug die voor automobilisten de rijtijd met tweederde moet terugbrengen. Het aantal rijbanen wordt verhoogd van vier tot tien. Tot het project behoort de sanering van 37 kilometer snelweg aan beide zijden van de rivier.

Reageer op dit artikel