nieuws

Ballast Nedam kent opties toe

bouwbreed Premium

De Raad van Commissarissen heeft aan de leden van de Raad van Bestuur opties toegekend: 40.000 opties aan voorzitter Theo Bruijninckx en 30.000 opties aan de bestuurders Ruud Jacobs en 30.000 opties aan Romeo Malizia. Vorig jaar kregen de drie eenzelfde aantal opties. De uitoefenprijs bedraagt 11,60 euro, het gemiddelde van de slotkoers van het […]

De Raad van Commissarissen heeft aan de leden van de Raad van Bestuur opties toegekend: 40.000 opties aan voorzitter Theo Bruijninckx en 30.000 opties aan de bestuurders Ruud Jacobs en 30.000 opties aan Romeo Malizia. Vorig jaar kregen de drie eenzelfde aantal opties. De uitoefenprijs bedraagt 11,60 euro, het gemiddelde van de slotkoers van het certificaat van aandeel Ballast Nedam N.V. van de vijf beursdagen voorafgaand aan en met inbegrip van de dag van toekenning. De opties hebben een looptijd van maximaal zes jaar en zijn uitoefenbaar vanaf drie jaar na het moment van toekenning. De optiehouders dienen eigen kapitaal in de onderneming te steken door het kopen en houden van een aantal certificaten van tenminste 5 procent van het aantal nog niet uitoefenbare opties.

Reageer op dit artikel