nieuws

Tebodin gaat in zeemet duurzaam EPEA

bouwbreed

Tebodin gaat samenwerken met cradle to cradle-instituut EPEA. Tien medewerkers van het ingenieursbureau krijgen een opleiding om in hun werk de principes van de wieg-tot-wiegfilosofie in praktijk te kunnen brengen. Tebodin ziet cradle to cradle als een weg om effectief te ontwerpen met als doel het hergebruik van afvalstoffen en het bedenken van duurzame oplossingen […]

Tebodin gaat samenwerken met cradle to cradle-instituut EPEA. Tien medewerkers van het ingenieursbureau krijgen een opleiding om in hun werk de principes van de wieg-tot-wiegfilosofie in praktijk te kunnen brengen. Tebodin ziet cradle to cradle als een weg om effectief te ontwerpen met als doel het hergebruik van afvalstoffen en het bedenken van duurzame oplossingen voor materialen en energievoorzieningen.

Reageer op dit artikel