nieuws

TBI-dochters doen onderhoud universiteit

bouwbreed

Wolter 0x26 Dros en Croon Elektrotechniek gaan de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van de Erasmus Universiteit in Rotterdam onderhouden. Dat hebben de dochters van bouw- en installatieconcern TBI gisteren bekendgemaakt. Het contract, dat vorige week is ondertekend, heeft een looptijd van drie jaar en biedt een optie voor verlenging met nog eens drie jaar. De […]

Wolter 0x26 Dros en Croon Elektrotechniek gaan de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van de Erasmus Universiteit in Rotterdam onderhouden.
Dat hebben de dochters van bouw- en installatieconcern TBI gisteren bekendgemaakt. Het contract, dat vorige week is ondertekend, heeft een looptijd van drie jaar en biedt een optie voor verlenging met nog eens drie jaar.
De complexiteit van de opdracht zit vooral in de omvang: de Rotterdamse universiteit telt achttien gebouwen met een vloeroppervlak van 180.000 vierkante meter.
Om de drieduizend werknemers en de ruim twintigduizend studenten van de universiteit niet te storen, zullen onderhoudswerkzaamheden zo veel mogelijk in de avonduren en in de vakanties plaatsvinden.

Reageer op dit artikel