nieuws

Speciale BouwBeurskrant

bouwbreed Premium

Perry Franssen van materieelfabrikant Manitou lapt nog snel de ruiten van een wiellader voordat de BouwBeurs zijn deuren opent. Cobouw ziet er tijdens de beurs iets anders uit dan u gewend bent. De pagina’s 2, 3 en 5 zijn gevuld met nieuws vanaf de beursvloer. De reportagepagina en algemene nieuwspagina’s zijn naar achteren geschoven. Onze […]

Perry Franssen van materieelfabrikant Manitou lapt nog snel de ruiten van een wiellader voordat de BouwBeurs zijn deuren opent. Cobouw ziet er tijdens de beurs iets anders uit dan u gewend bent. De pagina’s 2, 3 en 5 zijn gevuld met nieuws vanaf de beursvloer. De reportagepagina en algemene nieuwspagina’s zijn naar achteren geschoven. Onze verslaggevers zijn te vinden in Hal 8, stand E038.
Foto: Christiaan Krouwels

Reageer op dit artikel