nieuws

Parkeergarage Nieuw Dunant

bouwbreed

Nijverdal -In het centrum van Nijverdal bouwt BAM Civiel Noordoost vanaf maart 2008 aan de parkeergarage van Nieuw Dunant, goed voor 256 parkeerplaatsen. De bouwput is in tweeën verdeeld. In het voorste gedeelte wordt beton gestort voor de winkelvloer. In het tweede gedeelte ligt binnenkort de tweede constructievloer. De parkeerkelder moet in april klaar zijn, […]

Nijverdal -In het centrum van Nijverdal bouwt BAM Civiel Noordoost vanaf maart 2008 aan de parkeergarage van Nieuw Dunant, goed voor 256 parkeerplaatsen. De bouwput is in tweeën verdeeld. In het voorste gedeelte wordt beton gestort voor de winkelvloer. In het tweede gedeelte ligt binnenkort de tweede constructievloer. De parkeerkelder moet in april klaar zijn, op de afwerking na. Daarna bouwt Stegeman Bouw Nijverdal 105 appartementen en 3600 vierkante meter winkelruimte in het Dunantblok, naar ontwerp van architectenbureau Saanen 0x26 Knoups uit Budel. Als dat is afgerond, kan de parkeergarage worden afgewerkt en het Henri Dunantplein worden ingericht. Als alles volgens planning verloopt, wordt het complex medio 2010 opgeleverd.
Foto: APA Foto/Frans Ypma

Reageer op dit artikel