nieuws

Oranjewoud saneertoliedepot in Amerika

bouwbreed

Delta Consultants saneert in de Verenigde Staten te Franklinville (New Jersey) een voormalig oliedepot. De opdracht levert het dochterbedrijf van Oranjewoud 7,1 miljoen euro op. Al sedert 1991 piekerde de opdrachtgever over het saneringsprobleem. In december 2008 werd met Delta een akkoord gesloten. Paul Durkee van Delta: “De combinatie van onze grondige onderzoeken en de […]

Delta Consultants saneert in de Verenigde Staten te Franklinville (New Jersey) een voormalig oliedepot. De opdracht levert het dochterbedrijf van Oranjewoud 7,1 miljoen euro op. Al sedert 1991 piekerde de opdrachtgever over het saneringsprobleem. In december 2008 werd met Delta een akkoord gesloten.
Paul Durkee van Delta: “De combinatie van onze grondige onderzoeken en de goede reputatie in de verzekeringsbranche hebben er voor gezorgd dat de patstelling werd doorbroken.”

Reageer op dit artikel