nieuws

Opbouwweek BouwBeurs

bouwbreed

UtrechtIn één nacht tijd heeft VBI uit Huissen de casco voor 140 vierkante meter kantoorruimte en een compleet gemeubileerd appartement van 70 vierkante meter neergezet in hal 7 van de BouwBeurs in Utrecht. Door de samenwerking met meer dan twintig bedrijven worden tijdens de opbouwweek alle installaties en voorzieningen aangebracht, zoals een complete prefab badkamer, […]

UtrechtIn één nacht tijd heeft VBI uit Huissen de casco voor 140 vierkante meter kantoorruimte en een compleet gemeubileerd appartement van 70 vierkante meter neergezet in hal 7 van de BouwBeurs in Utrecht. Door de samenwerking met meer dan twintig bedrijven worden tijdens de opbouwweek alle installaties en voorzieningen aangebracht, zoals een complete prefab badkamer, een koelsysteem via de klimaatvloeren en een luchtbehandelingssysteem. De BouwBeurs wordt van 9 tot en met 14 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.
Foto: Frans Ypma/APA, tekst: Ad Tissink

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels