nieuws

Miljardeninvestering in Noord-Limburg

bouwbreed

Vier gemeenten en de provincie Limburg investeren 130 miljoen euro in de duurzame ontwikkeling van de agrarisch-logistieke sector in Noord-Limburg. Daarbij komen dan de investeringen van bedrijven, die zich in het gebied willen vestigen. Uiteindelijk zou volgens een gisteren gepresenteerd masterplan de investering alles bij elkaar uitkomen op 2 miljard euro, goed voor het creëren […]

Vier gemeenten en de provincie Limburg investeren 130 miljoen euro in de duurzame ontwikkeling van de agrarisch-logistieke sector in Noord-Limburg. Daarbij komen dan de investeringen van bedrijven, die zich in het gebied willen vestigen. Uiteindelijk zou volgens een gisteren gepresenteerd masterplan de investering alles bij elkaar uitkomen op 2 miljard euro, goed voor het creëren van 25.000 nieuwe banen in Greenport Venlo en het gebied Klavertje Vier, bovenop de huidige 14.000 banen in de tuinbouw- en logistieke sector.

Reageer op dit artikel