nieuws

Geen woontoren in centrum Emmen

bouwbreed

Er komt geen woontoren van 71 meter met parkeergarage en winkels in het centrum van Emmen. Het project lag al maanden stil omdat de financier Fortis zich uit het project terugtrok. Een nieuwe financier bleek niet te vinden. De gemeente Emmen heeft de grond nu gekocht voor ruim 4 miljoen euro. In plaats van een […]

Er komt geen woontoren van 71 meter met parkeergarage en winkels in het centrum van Emmen. Het project lag al maanden stil omdat de financier Fortis zich uit het project terugtrok. Een nieuwe financier bleek niet te vinden.
De gemeente Emmen heeft de grond nu gekocht voor ruim 4 miljoen euro. In plaats van een woontoren komt er nu een twee keer zo grote parkeergarage, met daarboven een extra groot evenementenplein. In totaal kosten deze plannen, waaronder de verhuizing van de dierentuin en de bouw van een theater, 480 miljoen euro.

Reageer op dit artikel