nieuws

BAM-dochter vernieuwt spoorwegbrug

bouwbreed

De Belgische BAM-dochter CEI-De Meyer heeft opdracht verworven voor de vernieuwing van de Netebruggen, een ijzeren spoorbrug in het Belgische Duffel. Met de order is een bedrag van 32,5 miljoen euro gemoeid. Behalve de brug over rivier de Nete zal CEI-De Meyer ook twee andere spoorbruggen op het traject aanpakken. Het werk omvat alle grondwerken, […]

De Belgische BAM-dochter CEI-De Meyer heeft opdracht verworven voor de vernieuwing van de Netebruggen, een ijzeren spoorbrug in het Belgische Duffel. Met de order is een bedrag van 32,5 miljoen euro gemoeid.
Behalve de brug over rivier de Nete zal CEI-De Meyer ook twee andere spoorbruggen op het traject aanpakken.
Het werk omvat alle grondwerken, spoorwerken, bovenleidingen en seinen, de bouw van steunmuren en de aanleg van een fietspad langs het spoor. De BAM-dochter zal bovendien het station van Duffel vernieuwen.

Reageer op dit artikel