nieuws

Zenex halveertkosten warm water

bouwbreed

Meer dan de helft minder kwijt aan warm water. Dat belooft Zenex Technologies met zijn nieuwe warmwaterbereider. Super Efficient System noemt de fabrikant uit het Britse Plymouth het toestel. Het systeem bestaat uit een 32 kilowatt sterke combiketel en een warmwaterbereider. De laatste komt overeen met een boiler van 65 kilowatt en een voorraadvat van 250 liter. De bereider maakt via een wisselaar water warm met het rookgas uit de combiketel. Het systeem kan tien minuten achtereen 20 liter water per minuut leveren. De warmte uit de combiketel brengt vers water binnen zes minuten op temperatuur, garandeert Zenex.

Meer dan de helft minder kwijt aan warm water. Dat belooft Zenex Technologies met zijn nieuwe warmwaterbereider. Super Efficient System noemt de fabrikant uit het Britse Plymouth het toestel. Het systeem bestaat uit een 32 kilowatt sterke combiketel en een warmwaterbereider. De laatste komt overeen met een boiler van 65 kilowatt en een voorraadvat van 250 liter. De bereider maakt via een wisselaar water warm met het rookgas uit de combiketel. Het systeem kan tien minuten achtereen 20 liter water per minuut leveren. De warmte uit de combiketel brengt vers water binnen zes minuten op temperatuur, garandeert Zenex.

Reageer op dit artikel