nieuws

Waalhaven

bouwbreed Premium

In de Rotterdamse Waalhaven verleggen medewerkers van ACD Netwerk kabels. Het terrein wordt gereedgemaakt om de bouw van vier kantoorgebouwen naar een ontwerp door Ector Hoogstad Architecten mogelijk te maken. In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam heeft Boskalis vorig jaar een stuk haven gedempt waar deze gebouwen moeten verrijzen. MNO Vervat is intussen begonnen met het verleggen van de wegen, maar heeft door de vorst enige vertraging opgelopen.

In de Rotterdamse Waalhaven verleggen medewerkers van ACD Netwerk kabels. Het terrein wordt gereedgemaakt om de bouw van vier kantoorgebouwen naar een ontwerp door Ector Hoogstad Architecten mogelijk te maken. In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam heeft Boskalis vorig jaar een stuk haven gedempt waar deze gebouwen moeten verrijzen. MNO Vervat is intussen begonnen met het verleggen van de wegen, maar heeft door de vorst enige vertraging opgelopen.

Reageer op dit artikel