nieuws

Van kerk tot uitvaartcentrum

bouwbreed

De Goede Herderkerk in Oosterbeek wordt omgebouwd tot een uitvaartcentrum. De kerk is 14 meter hoog, zodat er een verdieping in de ruimte kan worden aangelegd. Onderin komt het uitvaartcentrum, boven kantoor- en woonruimte. Om de extra verdieping mogelijk te maken bouwt Bemaco Staalbouw BV uit Gendt een stalen skelet. Het ontwerp voor het uitvaartcentrum is van Architectenbureau van Ouwerkerk Geesink Weusten uit Arnhem. Hoofdaannemer is Kuijpers Bouw Heteren.

De Goede Herderkerk in Oosterbeek wordt omgebouwd tot een uitvaartcentrum. De kerk is 14 meter hoog, zodat er een verdieping in de ruimte kan worden aangelegd. Onderin komt het uitvaartcentrum, boven kantoor- en woonruimte. Om de extra verdieping mogelijk te maken bouwt Bemaco Staalbouw BV uit Gendt een stalen skelet. Het ontwerp voor het uitvaartcentrum is van Architectenbureau van Ouwerkerk Geesink Weusten uit Arnhem. Hoofdaannemer is Kuijpers Bouw Heteren.
Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels