nieuws

Turner bouwt in VS voor373 miljoen ziekenhuizen

bouwbreed

Turner heeft in de Amerikaanse gezondheidszorg voor 373 miljoen euro projecten bemachtigd. Het dochterbedrijf van Hochtief gaat aan de slag met ziekenhuizen in Princeton (New Jersey) en Madera (Californië).

Turner heeft in de Amerikaanse gezondheidszorg voor 373 miljoen euro projecten bemachtigd. Het dochterbedrijf van Hochtief gaat aan de slag met ziekenhuizen in Princeton (New Jersey) en Madera (Californië).
In Princeton realiseert Turner voor de universiteit een ziekenhuis van 269 bedden en tien operatiezalen. De order levert een omzet van 340 miljoen euro op. In Madera zorgt Turner voor de uitbreiding en renovatie van het kinderziekenhuis Central California.
Tot het complex behoren vier operatiezalen en een landingsplaats voor helikopters. Het werk in Madera gaat de boeken in voor 33 miljoen euro.

Reageer op dit artikel