nieuws

Tijdsdruk

bouwbreed Premium

In 2009 opent de nieuwe locatie van het Van Lodenstein College in Kesteren zijn deuren voor circa 1100 leerlingen. De uitvoerder van het project is WBC Aannemingsbedrijf BV uit Winterswijk. Vanwege de tijdsdruk wordt voor het beton voor de wanden geen gebruik gemaakt van prefab elementen. In plaats daarvan is er trillingsvrij beton gestort. Dat maakt strakke maten mogelijk en zo hoeven de kantelaven niet te worden gestuukt. Dus kunnen de timmerlieden van Van der Zwaan uit Ochten snel de plinten in de kozijnen van de leslokalen plaatsen.

In 2009 opent de nieuwe locatie van het Van Lodenstein College in Kesteren zijn deuren voor circa 1100 leerlingen. De uitvoerder van het project is WBC Aannemingsbedrijf BV uit Winterswijk. Vanwege de tijdsdruk wordt voor het beton voor de wanden geen gebruik gemaakt van prefab elementen. In plaats daarvan is er trillingsvrij beton gestort. Dat maakt strakke maten mogelijk en zo hoeven de kantelaven niet te worden gestuukt. Dus kunnen de timmerlieden van Van der Zwaan uit Ochten snel de plinten in de kozijnen van de leslokalen plaatsen.

Reageer op dit artikel