nieuws

Spooronderhoud in zuiden naar Strukton

bouwbreed Premium

Strukton Rail heeft het contract verworven voor het onderhoud aan het spoor in regio’s Venlo en Eindhoven (De Peel). Dat heeft het railinfrabedrijf gisteren bekendgemaakt, zonder de waarde van het contract te melden. In het gebied liggen zo’n 300 kilometer spoor en ongeveer driehonderd wissels. Op 1 juni gaat het contract voor het deelgebied Venlo in; Eindhoven start begin volgend jaar. De looptijd bedraagt vijf jaar. Opdrachtgever ProRail geeft Strukton bij het onderhoud meer vrijheid zelf de werkwijze en werkmomenten te bepalen. Voorwaarde is wel dat Strukton de beschikbaarheid van het spoor voor de vervoerders garandeert en voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Strukton Rail heeft het contract verworven voor het onderhoud aan het spoor in regio’s Venlo en Eindhoven (De Peel). Dat heeft het railinfrabedrijf gisteren bekendgemaakt, zonder de waarde van het contract te melden. In het gebied liggen zo’n 300 kilometer spoor en ongeveer driehonderd wissels. Op 1 juni gaat het contract voor het deelgebied Venlo in; Eindhoven start begin volgend jaar. De looptijd bedraagt vijf jaar. Opdrachtgever ProRail geeft Strukton bij het onderhoud meer vrijheid zelf de werkwijze en werkmomenten te bepalen. Voorwaarde is wel dat Strukton de beschikbaarheid van het spoor voor de vervoerders garandeert en voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Reageer op dit artikel