nieuws

Neprom benoemt leden Gedragscodecommissie

bouwbreed

De Neprom heeft een onafhankelijke commissie in het leven geroepen die toezicht moet houden op de naleving van de Gedragsdcode. Oud-PvdA-politicus Wim Meijer gaat de commissie voorzitten. Leden zijn Kees de Boo, oud-bestuursvoorzitter NS Vastgoed, Niels Koeman, partner bij Stibbe en hoogleraar Ruimtelijk Ordeningsrecht aan de UvA en Carel de Reus, voormalig directievoorzitter van Johan Matser.

De Neprom heeft een onafhankelijke commissie in het leven geroepen die toezicht moet houden op de naleving van de Gedragsdcode. Oud-PvdA-politicus Wim Meijer gaat de commissie voorzitten. Leden zijn Kees de Boo, oud-bestuursvoorzitter NS Vastgoed, Niels Koeman, partner bij Stibbe en hoogleraar Ruimtelijk Ordeningsrecht aan de UvA en Carel de Reus, voormalig directievoorzitter van Johan Matser.
De commissie gaat gedragsnormen stellen en normen ontwikkelen voor projectontwikkelaars. Leden van de Neprom, maar ook derden-belanghebbenden, kunnen vermeende overtredingen van de Gedragscode voorleggen aan de commissie.

Reageer op dit artikel