nieuws

Grootscheepse renovatie VROM-gebouw

bouwbreed Premium

Het VROM-gebouw aan de Rijnstraat in Den Haag is over enkele jaren toe aan een grondige renovatie. Ook zijn de technische installaties toe aan vervanging. Komend jaar wordt een programma van eisen opgesteld waaraan het gebouw na de renovatie moet voldoen. Vanaf 2011 start de verbouwing. Rond 2015 keren de medewerkers van het departement terug. […]

Het VROM-gebouw aan de Rijnstraat in Den Haag is over enkele jaren toe aan een grondige renovatie. Ook zijn de technische installaties toe aan vervanging. Komend jaar wordt een programma van eisen opgesteld waaraan het gebouw na de renovatie moet voldoen. Vanaf 2011 start de verbouwing. Rond 2015 keren de medewerkers van het departement terug. De leiding over de renovatie komt in handen van plaatsvervangend secretaris-generaal Peter Welling.

Reageer op dit artikel