nieuws

Bouw op Sphinx-terrein Maastricht begonnen

bouwbreed

Op het voormalige Sphinx-terrein in Maastricht is eind vorig jaar begonnen met de bouw van 41 woningen. Dat gebeurde met een officiële plechtigheid. De komende jaren verrijzen op dit voormalige fabrieksterrein 700 woningen en appartementen. Het Sphinx-terrein maakt deel uit van het project Belvédère. Daarin moeten aan de westkant van Maastricht de komende jaren 4000 woningen komen en 50.000 vierkante meter kantoorruimte. Daarnaast is 30.000 vierkante meter sport, horeca, cultuur en ontspanning ontworpen.

Op het voormalige Sphinx-terrein in Maastricht is eind vorig jaar begonnen met de bouw van 41 woningen. Dat gebeurde met een officiële plechtigheid. De komende jaren verrijzen op dit voormalige fabrieksterrein 700 woningen en appartementen. Het Sphinx-terrein maakt deel uit van het project Belvédère. Daarin moeten aan de westkant van Maastricht de komende jaren 4000 woningen komen en 50.000 vierkante meter kantoorruimte. Daarnaast is 30.000 vierkante meter sport, horeca, cultuur en ontspanning ontworpen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels