nieuws

Bedrijfsleven Stavanger plant bouw WTC

bouwbreed

De Noorse vastgoedontwikkelaar Seabrokers wil in samenwerking met het bedrijfsleven in Stavanger de bouw van een World Trade Center (WTC) aanpakken. De plannen van de partners in de offshoreindustriestad zijn gepresenteerd aan het gemeentebestuur en voorzien in een complex van 34 verdiepingen. Het ontwerp is getekend door bureau Brandsberg-Dahls Arkitekter. Volgens Seabrokers moet het ontwerp worden opgevat als een signaal ten aanzien van wat wordt beoogd. “Er zijn goede redenen om een dergelijk krachtcentrum te realiseren en wij hopen dat de discussie niet blijft steken in de hoogte van het project, maar zal gaan over de betekenis die het kan hebben voor de regio.”

De Noorse vastgoedontwikkelaar Seabrokers wil in samenwerking met het bedrijfsleven in Stavanger de bouw van een World Trade Center (WTC) aanpakken. De plannen van de partners in de offshoreindustriestad zijn gepresenteerd aan het gemeentebestuur en voorzien in een complex van 34 verdiepingen. Het ontwerp is getekend door bureau Brandsberg-Dahls Arkitekter. Volgens Seabrokers moet het ontwerp worden opgevat als een signaal ten aanzien van wat wordt beoogd. “Er zijn goede redenen om een dergelijk krachtcentrum te realiseren en wij hopen dat de discussie niet blijft steken in de hoogte van het project, maar zal gaan over de betekenis die het kan hebben voor de regio.”

Reageer op dit artikel