nieuws

Aruba knapt luchthaven op voor 15 miljoen

bouwbreed

De Aruba Airport Authority (AAA) trekt dit jaar ruim 15 miljoen euro uit voor een forse opknapbeurt en de uitbreiding van de internationale luchthaven Reina Beatrix. Het asfalt van de start- en de landingsbanen wordt vernieuwd, terwijl één baan drastisch wordt verlengd. Ook wordt het luchthavengebouw uitgebreid. Binnenkort worden de openbare aanbestedingen voor de verschillende projecten gehouden.

De Aruba Airport Authority (AAA) trekt dit jaar ruim 15 miljoen euro uit voor een forse opknapbeurt en de uitbreiding van de internationale luchthaven Reina Beatrix. Het asfalt van de start- en de landingsbanen wordt vernieuwd, terwijl één baan drastisch wordt verlengd. Ook wordt het luchthavengebouw uitgebreid. Binnenkort worden de openbare aanbestedingen voor de verschillende projecten gehouden.

Reageer op dit artikel