nieuws

Weert krijgt nieuwe brandweerkazerne

bouwbreed Premium

Het brandweerdistrict Weert krijgt een nieuwe kazerne. Die wordt gebouwd op de plaats van de huidige kazerne, die gesloopt wordt. De bouwkosten bedragen ongeveer 6 miljoen euro. De nieuwe huisvesting is medio 2011 klaar. De huidige kazerne voldoet niet meer aan de eisen die aan een brandweerkazerne worden gesteld. De brandweer wordt de komende 18 maanden tijdelijk elders gehuisvest. BDG Architecten en Ingenieurs uit Zwolle heeft het ontwerp getekend.

Het brandweerdistrict Weert krijgt een nieuwe kazerne. Die wordt gebouwd op de plaats van de huidige kazerne, die gesloopt wordt. De bouwkosten bedragen ongeveer 6 miljoen euro. De nieuwe huisvesting is medio 2011 klaar. De huidige kazerne voldoet niet meer aan de eisen die aan een brandweerkazerne worden gesteld. De brandweer wordt de komende 18 maanden tijdelijk elders gehuisvest. BDG Architecten en Ingenieurs uit Zwolle heeft het ontwerp getekend.

Reageer op dit artikel