nieuws

Kavelgrenzen

bouwbreed Premium

Kavelgrenzen

Kavelgrenzen
In het bericht van Cobouw 05-12 ‘Heijmans bouwt over kavelgrenzen in Meppel’, wordt de indruk gewekt dat HB Landmeetkundige Dienstverlening de erfgrenzen fout heeft uitgezet. Dit is niet het geval. De punten zijn uitgezet zoals ze door de opdrachtgever zijn verstrekt.
Vast personeel
Ik ben het helemaal met eens met het artikel ‘Behouden vast personeel hoogste prioriteit’. in Cobouw van 10 december.
Mijn man is 56 jaar en werkt al 16 jaar bij Heijmans als chauffeur. De laatste jaren huren ze vaak chauffeurs van andere bedrijven in. Dat is goedkoper zodat voor eigen personeel er moeilijk werk te vinden is.
Het ergste is dat ze dat de normaalste zaak van de wereld vinden en toegeven. Dit kost mijn man en collega’s misschien wel hun baan. We weten nog niets zeker maar zoals u kunt begrijpen is het het gesprek van de dag.

Reageer op dit artikel