nieuws

Droomrotonde

bouwbreed Premium

In De Meern metselen straatmakers van de gemeente Utrecht aan een rotondekunstwerk op de Oudenrijnseweg. Met geld van een speciaal Leefbaarheidsproject hebben de ambtenaren toestemming gekregen met eigen ideeën onder meer deze rotonde te verfraaien. De werkzaamheden vinden plaats tussen de gewone dagelijkse bestratingen door, en hoe mooi de rotonde uiteindelijk gaat worden is afhankelijk van de realiseerbaarheid. Met deze aanpak hoopt de gemeente haar medewerkers meer te betrekken bij het werk en hun creativiteit te stimuleren.

In De Meern metselen straatmakers van de gemeente Utrecht aan een rotondekunstwerk op de Oudenrijnseweg. Met geld van een speciaal Leefbaarheidsproject hebben de ambtenaren toestemming gekregen met eigen ideeën onder meer deze rotonde te verfraaien. De werkzaamheden vinden plaats tussen de gewone dagelijkse bestratingen door, en hoe mooi de rotonde uiteindelijk gaat worden is afhankelijk van de realiseerbaarheid. Met deze aanpak hoopt de gemeente haar medewerkers meer te betrekken bij het werk en hun creativiteit te stimuleren.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel