nieuws

De Limes

bouwbreed Premium

In De Meern is de bouw van bedrijvenpark De Limes van start gegaan. Het door HBC Planontwikkeling en F5 Projectengroep ontwikkelde project bestaat uit 35 moderne bedrijfsunits voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De bedrijfsunits kunnen worden gekoppeld, zodat bedrijfsruimte tot 2000 vierkante meter kunnen ontstaan. Bedrijvenpark De Limes is onderdeel van bedrijventerrein Oudenrijn dat ruim 70 hectare groot is.

In De Meern is de bouw van bedrijvenpark De Limes van start gegaan. Het door HBC Planontwikkeling en F5 Projectengroep ontwikkelde project bestaat uit 35 moderne bedrijfsunits voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De bedrijfsunits kunnen worden gekoppeld, zodat bedrijfsruimte tot 2000 vierkante meter kunnen ontstaan. Bedrijvenpark De Limes is onderdeel van bedrijventerrein Oudenrijn dat ruim 70 hectare groot is.

Reageer op dit artikel