nieuws

Bekisting voor viaduct

bouwbreed Premium

Boven op knooppunt Everdingen, werken medewerkers van de aannemerscombinatie BAM-Arcadis aan de betonbekisting van een nieuw viaduct. In opdracht van Rijkswaterstaat verdubbelt de combinatie niet alleen de 6,5 kilometer lange traject van de A2 tussen afslag Everdingen en het gelijknamige knooppunt, het bouwt ook nieuwe viaducten met een totale lengte van 120 meter. Terwijl naast de huidige snelweg momenteel door BAM Wegen, BAM Civiel en Van den Berg Infrastructuren al een groot deel van de nieuwe snelweg is aangelegd, wordt met passen en meten, onbeschut tegen wind en regen, de bekisting gemaakt voor een nieuw viaduct.

Boven op knooppunt Everdingen, werken medewerkers van de aannemerscombinatie BAM-Arcadis aan de betonbekisting van een nieuw viaduct. In opdracht van Rijkswaterstaat verdubbelt de combinatie niet alleen de 6,5 kilometer lange traject van de A2 tussen afslag Everdingen en het gelijknamige knooppunt, het bouwt ook nieuwe viaducten met een totale lengte van 120 meter. Terwijl naast de huidige snelweg momenteel door BAM Wegen, BAM Civiel en Van den Berg Infrastructuren al een groot deel van de nieuwe snelweg is aangelegd, wordt met passen en meten, onbeschut tegen wind en regen, de bekisting gemaakt voor een nieuw viaduct.

Reageer op dit artikel