nieuws

Batenburg rekent op winst van 6 miljoen

bouwbreed Premium

Batenburg houdt ondanks de verslechterde marktomstandigheden vast aan zijn eerder afgegeven winstverwachting van 6 miljoen euro. Dat heeft het Rotterdamse installatie- en handelsconcern gisteren naar buiten gebracht.

Batenburg houdt ondanks de verslechterde marktomstandigheden vast aan zijn eerder afgegeven winstverwachting van 6 miljoen euro. Dat heeft het Rotterdamse installatie- en handelsconcern gisteren naar buiten gebracht.
Het bedrijf zegt de laatste maanden wel last te ondervinden van de teruglopende economie en de verminderde investeringsbereidheid in de afzetmarkten. Dankzij een goede spreiding van zijn activiteiten en opdrachtgevers, denkt Batenburg zijn winst echter redelijk op peil te kunnen houden. Vorig jaar hield de onderneming onder aan de streep 6,6 miljoen euro over.
Batenburg maakte gisteren ook bekend dat Hoogendoorn Automatisering wordt verkocht aan Elektro Limburg. Op de verkoop van het dochterbedrijf, dat acht werknemers telt, is een beperkte boekwinst gerealiseerd, aldus de Rotterdammers.

Reageer op dit artikel