nieuws

Makelaar is gedoe rond gronddeal beu

bouwbreed

Makelaar Marcel Dielissen uit Horst sleept de provincie Limburg en gedeputeerde Ger Driessen (CDA) opnieuw voor de rechter. Ditmaal eist hij in kort geding dat de provincie een onlangs verstuurd persbericht rectificeert. Bovendien eist hij een schadevergoeding.

Makelaar Marcel Dielissen uit Horst sleept de provincie Limburg en gedeputeerde Ger Driessen (CDA) opnieuw voor de rechter. Ditmaal eist hij in kort geding dat de provincie een onlangs verstuurd persbericht rectificeert. Bovendien eist hij een schadevergoeding.
De provincie was eerder naar de rechter gestapt in een poging Dielissen de mond te snoeren om diens beschuldigingen rond een volgens hem corrupte gronddeal in Grubbenvorst. De provincie en Driessen verloren het proces. Desondanks bracht de provincie vervolgens een persbericht uit waarin stond dat Dielissen geen enkel bewijs heeft voor zijn beschuldigingen jegens Driessen. Raadsman Marc Hennissen van Dielissen eist nu rectificatie van dit persbericht. Dielissen heeft er genoeg van steeds door de provincie in een kwaad daglicht te worden gesteld, zelfs na het winnen van een rechtszaak.

Reageer op dit artikel