nieuws

Hunter Douglas heeft al stilletjes gesaneerd

bouwbreed Premium

Hunter Douglas blijkt de afgelopen maanden al stilletjes gesaneerd te hebben. De raambekleder heeft het personeelsbestand in de VS teruggebracht met 500 man naar 8500 man. Dit heeft financieel topman Leen Reijtenbagh erkend bij de presentatie van de derdekwartaalcijfers.

Hunter Douglas blijkt de afgelopen maanden al stilletjes gesaneerd te hebben. De raambekleder heeft het personeelsbestand in de VS teruggebracht met 500 man naar 8500 man. Dit heeft financieel topman Leen Reijtenbagh erkend bij de presentatie van de derdekwartaalcijfers.
De banenreductie is gedeeltelijk via natuurlijk verloop gegaan, maar nimmer bekendgemaakt naar de markt. Volgens Reijtenbagh zag het bedrijf de markt al geruime tijd teruglopen, waarop de maatregelen zijn genomen. Hij sluit verdere inkrimpingen niet uit. Die zullen vooral in de VS en het Verenigd Koninkrijk plaatsvinden.

Reageer op dit artikel