nieuws

Chinees leisteen

bouwbreed

LelystadBatavia Stad fase 3 is in aanbouw. Een metselaar van Metsel en Aannemersbedrijf Zwaan uit Stavoren is bezig Chinees leisteen aan te brengen rond een wand die is opgebouwd uit een staalskelet met prefab gevels. De derde fase van Batavia Stad is ontworpen door Attika Architecten uit Amsterdam. Het gaat daarbij om panden die oud-Hollands ogen maar in werkelijkheid alle kenmerken van moderne bouw vertonen. De panden worden gebouwd door Heilijgers Bouw uit Amersfoort. Batavia Stad is een winkeldorp. Fase 3 behelst 5000 vierkante meter winkelruimte. Na de oplevering begin volgend jaar beschikt het dorp over in totaal 25.000 vierkante meter ruimte voor neringdoenden.

LelystadBatavia Stad fase 3 is in aanbouw. Een metselaar van Metsel en Aannemersbedrijf Zwaan uit Stavoren is bezig Chinees leisteen aan te brengen rond een wand die is opgebouwd uit een staalskelet met prefab gevels. De derde fase van Batavia Stad is ontworpen door Attika Architecten uit Amsterdam. Het gaat daarbij om panden die oud-Hollands ogen maar in werkelijkheid alle kenmerken van moderne bouw vertonen. De panden worden gebouwd door Heilijgers Bouw uit Amersfoort. Batavia Stad is een winkeldorp. Fase 3 behelst 5000 vierkante meter winkelruimte. Na de oplevering begin volgend jaar beschikt het dorp over in totaal 25.000 vierkante meter ruimte voor neringdoenden.
Foto: Ton Borsboom, tekst: Mario Silvester

Reageer op dit artikel