nieuws

Arcadis schoont in VS gronden met Grip

bouwbreed Premium

Arcadis heeft van het Amerikaanse leger twee opdrachten gekregen om vervuilde gronden te saneren. De volgens het concept Grip uit te voeren werkzaamheden leveren het ingenieursbureau 26 miljoen euro op.

Arcadis heeft van het Amerikaanse leger twee opdrachten gekregen om vervuilde gronden te saneren. De volgens het concept Grip uit te voeren werkzaamheden leveren het ingenieursbureau 26 miljoen euro op.
De onderhanden te nemen terreinen bevinden zich op de vliegbases Fort Stewart en Hunter Army Air Field in de staat Georgia. Tevens verdient de raketbasis White Sands in Nieuw-Mexico een opknapbeurt. Bij Grip is het saneringswerk gekoppeld aan een verzekering waardoor de klant een vaste prijs geboden krijgt.

Reageer op dit artikel