nieuws

Wassenaar en Katwijk om tafel over Valkenburg

bouwbreed Premium

De gemeente Wassenaar heeft buurgemeente Katwijk teruggeroepen naar de onderhandelingstafel over de bouwplannen voor het voormalige vliegveld Valkenburg. Dat gebeurde nadat de gemeenteraad vrijwel unaniem akkoord ging met een motie van de politieke partij Wat Wassenaar Wil (WWW). Wassenaar pleit voor een ruimere groene zone tussen beide plaatsen. Gaat Katwijk akkoord dan kunnen op het voormalige vliegveld 4300 huizen verrijzen, in plaats van de geplande vijfduizend.

De gemeente Wassenaar heeft buurgemeente Katwijk teruggeroepen naar de onderhandelingstafel over de bouwplannen voor het voormalige vliegveld Valkenburg. Dat gebeurde nadat de gemeenteraad vrijwel unaniem akkoord ging met een motie van de politieke partij Wat Wassenaar Wil (WWW). Wassenaar pleit voor een ruimere groene zone tussen beide plaatsen. Gaat Katwijk akkoord dan kunnen op het voormalige vliegveld 4300 huizen verrijzen, in plaats van de geplande vijfduizend.

Reageer op dit artikel