nieuws

Tekstkar.nl genomineerd voor van AnaarBeter-Prijs 2008

bouwbreed

Tekstkar.nl is een van de negen genomineerden voor de van AnaarBeter-Prijs 2008. Dit heeft de jury gisteren bekendgemaakt. Verkeersminister Eurlings reikt de prijs uit op 16 december tijdens het eindcongres van FileProof. De beloning is bedoeld voor het best gerealiseerde initiatief dat de doorstroming verbetert,

Tekstkar.nl is een van de negen genomineerden voor de van AnaarBeter-Prijs 2008. Dit heeft de jury gisteren bekendgemaakt. Verkeersminister Eurlings reikt de prijs uit op 16 december tijdens het eindcongres van FileProof. De beloning is bedoeld voor het best gerealiseerde initiatief dat de doorstroming verbetert,
Het dubbel ritsen van tekstkar.nl van Van Deuveren Traffic houdt in dat bij wegwerkzaamheden of incidenten mobiele elektronische informatieborden worden ingezet met aanwijzingen om het verkeer in twee keer te laten ritsen in plaats van in een keer. Het verkeer wordt uit elkaar gehaald om vervolgens rustiger in te kunnen voegen.
Het ministerie van Verkeer en Waterstaat reikt de prijs uit als onderdeel van het programma filevermindering op korte termijn, FileProof. Andere genomineerden zijn onder meer Autodelen van GreenWheels, Binnenstadservice Nijmegen, een initiatief om het aantal vrachtritten in de binnenstad terug te dringen, Havenshuttle, een shuttle voor goederenvervoer naar de Pernis Combi Terminal op een nieuwe spoorverbinding langs alle verkeersopstoppingen op de A15/N15.

Reageer op dit artikel