nieuws

Succes Turner bij bouw ziekenhuizen

bouwbreed Premium

De Amerikaanse Hochtiefdochter Turner heeft in Tennessee twee opdrachten binnengehaald om ziekenhuizen te bouwen. Met de orders is een bedrag gemoeid van 167 miljoen euro. Turner heeft in het segment gezondheidszorg dit jaar al voor 745 miljoen euro projecten bijgeschreven in het orderboek.

De Amerikaanse Hochtiefdochter Turner heeft in Tennessee twee opdrachten binnengehaald om ziekenhuizen te bouwen. Met de orders is een bedrag gemoeid van 167 miljoen euro. Turner heeft in het segment gezondheidszorg dit jaar al voor 745 miljoen euro projecten bijgeschreven in het orderboek.
In Murfreesboro realiseert Turner een ziekenhuis dat plaats geeft aan 286 bedden, tien operatiekamers en diagnoseruimtes.
In Bolivar verrijst een ziekenhuis ter grootte van 14.000 vierkante meter. Het hospitaal krijgt 150 bedden.

Reageer op dit artikel