nieuws

Martin Müller naar OutdoorLighting Group

bouwbreed

De OutdoorLighting Group heeft branchegenoot Martin Müller Leuchten uit het Duitse Arnsberg overgenomen. Dankzij deze overname kan het bedrijf, waarvan de productielocatie in Oldenzaal eind vorig jaar tot de grond is afgebrand, weer volop produceren.

De OutdoorLighting Group heeft branchegenoot Martin Müller Leuchten uit het Duitse Arnsberg overgenomen. Dankzij deze overname kan het bedrijf, waarvan de productielocatie in Oldenzaal eind vorig jaar tot de grond is afgebrand, weer volop produceren.
OutdoorLighting heeft nu extra productie- en opslagruimte met een compleet machinepark voor de productie van verlichtingsarmaturen en complete poedercoatingstraat. Tevens is door de overname het assortiment buiten-, binnen- en horecaverlichting fors uitgebreid.

Reageer op dit artikel