nieuws

Hulp bij werken over de grens

bouwbreed Premium

Het uitzenden van personeel naar het buitenland of het naar Nederland halen van buitenlandse werknemers is juridisch en fiscaal erg ingewikkeld. Daarom organiseert Lexlumen met Expatica op 1 december het Jaarcongres Grensoverschrijdende Arbeid op Nyenrode Business Universiteit. Personeelsmanagers krijgen zo in één dag een complete update van de laatste ontwikkelingen bij vergunningen (IND/visa en tewerkstellen), sociale zekerheid, pensioen en fiscaliteiten. De werkgever loopt namelijk grote risico’s. De vraag waar belasting en premies moeten worden betaald is vaak lastig te beantwoorden. Het verkrijgen van een vergunning is een tijdrovende procedure.

Het uitzenden van personeel naar het buitenland of het naar Nederland halen van buitenlandse werknemers is juridisch en fiscaal erg ingewikkeld. Daarom organiseert Lexlumen met Expatica op 1 december het Jaarcongres Grensoverschrijdende Arbeid op Nyenrode Business Universiteit. Personeelsmanagers krijgen zo in één dag een complete update van de laatste ontwikkelingen bij vergunningen (IND/visa en tewerkstellen), sociale zekerheid, pensioen en fiscaliteiten. De werkgever loopt namelijk grote risico’s. De vraag waar belasting en premies moeten worden betaald is vaak lastig te beantwoorden. Het verkrijgen van een vergunning is een tijdrovende procedure.

Reageer op dit artikel