nieuws

Egaal

bouwbreed Premium

Egaal

Langs de A28 werken medewerkers van bouwcombinatie Volker Wessels Vathorst/Corlaer met hark en schop aan de egalisatie van een viaductwand bij de Amersfoortse Vinex-wijk Vathorst. Binnenkort worden er liggers geplaatst ter voorbereiding van een betere verkeersontsluiting van de wijk op de snelweg. Via de nieuwe noordelijke afrit bij Nijkerk kunnen bewoners dan over dit viaduct sneller de wijk in..

Langs de A28 werken medewerkers van bouwcombinatie Volker Wessels Vathorst/Corlaer met hark en schop aan de egalisatie van een viaductwand bij de Amersfoortse Vinex-wijk Vathorst. Binnenkort worden er liggers geplaatst ter voorbereiding van een betere verkeersontsluiting van de wijk op de snelweg. Via de nieuwe noordelijke afrit bij Nijkerk kunnen bewoners dan over dit viaduct sneller de wijk in..

Reageer op dit artikel