nieuws

De Mare

bouwbreed

Winkelcentrum “de Mare” in Alkmaar-Noord ondergaat een metamorfose. Bij het winkelcentrum worden twee laagbouwflats neergezet en is uitbreiding van winkels voorzien. Het oude gedeelte wordt helemaal opgeknapt, gedeeltelijk overdekt en bestaande winkels groter gemaakt. Ook komt er een luxe horecapaviljoen. Het fundament is gelegd door Bouwbedrijf Dekker uit Krabbendam. Het ontwerp is van Breddels Architecten. Foto: Martin Mooij

Winkelcentrum “de Mare” in Alkmaar-Noord ondergaat een metamorfose. Bij het winkelcentrum worden twee laagbouwflats neergezet en is uitbreiding van winkels voorzien. Het oude gedeelte wordt helemaal opgeknapt, gedeeltelijk overdekt en bestaande winkels groter gemaakt. Ook komt er een luxe horecapaviljoen. Het fundament is gelegd door Bouwbedrijf Dekker uit Krabbendam. Het ontwerp is van Breddels Architecten. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel