nieuws

BAM Vastgoed denktaan kuuroord Dirkshorn

bouwbreed

BAM Vastgoed heeft plannen om in Dirkshorn een luxe kuuroord te bouwen van 38 hectare.

BAM Vastgoed heeft plannen om in Dirkshorn een luxe kuuroord te bouwen van 38 hectare.
Proefboringen van Deltares hebben inmiddels aangetoond dat het grondwater onder het Noord-Hollandse plaatsje, op een diepte tussen 145 en 225 meter beneden maaiveld, voldoet aan de strenge Duitse eisen voor kuurwater.
Het oord moet behalve een kuurcentrum ook een hotel, restaurants en vakantiewoningen krijgen. BAM Vastgoed denkt verder aan privéklinieken voor cosmetische behandelingen, tandheelkunde, mri-scans, nierdialyse en oogheelkunde.
De combinatie van een kliniek met hotels en vakantiewoningen moeten de kosten van de zorg drukken, aldus BAM.

Reageer op dit artikel