nieuws

Werknemers ENCI boycotten inspraak

bouwbreed Premium

Werknemers van cementfabriek ENCI in Maastricht boycotten gisteravond de behandeling van de mer van hun bedrijf in Provinciale Staten. Met hun afwezigheid wilden ze laten zien dat ze de gang van zaken rondom hun werkgelegenheid onacceptabel vinden. Voor aanvang van de bijeenkomst hingen ze posters op om hun ongenoegen kenbaar te maken. “Er is al een motie voor sluiting aangenomen voordat de mer is besproken”, zei bestuurder Hetty Kijzers van FNV-Bondgenoten gisteren. Over het burgerinitiatief waarvoor de werknemers handtekeningen hebben verzameld, hebben ze nog niks gehoord. De werknemers zijn ontzettend teleurgesteld.

Werknemers van cementfabriek ENCI in Maastricht boycotten gisteravond de behandeling van de mer van hun bedrijf in Provinciale Staten. Met hun afwezigheid wilden ze laten zien dat ze de gang van zaken rondom hun werkgelegenheid onacceptabel vinden. Voor aanvang van de bijeenkomst hingen ze posters op om hun ongenoegen kenbaar te maken. “Er is al een motie voor sluiting aangenomen voordat de mer is besproken”, zei bestuurder Hetty Kijzers van FNV-Bondgenoten gisteren. Over het burgerinitiatief waarvoor de werknemers handtekeningen hebben verzameld, hebben ze nog niks gehoord. De werknemers zijn ontzettend teleurgesteld.

Reageer op dit artikel