nieuws

Wereldhave kooptAmerikaans vastgoed

bouwbreed Premium

Vastgoedfonds Wereldhave heeft een kantoorgebouw in San Diego in de Verenigde Staten gekocht voor 161 miljoen dollar (114 miljoen euro). Het is de tweede investering van Wereldhave aan de westkust van de Verenigde Staten. “Als zich mogelijkheden voordoen, pakken we die”, aldus directiesecretaris Richard Beentjes gisteren. Eerder gaf Wereldhave-topman Gijs Verweij al aan rond te kijken in San Diego. Met dat doel deed Wereldhave in 2007 een eerste investering in de stad.

Vastgoedfonds Wereldhave heeft een kantoorgebouw in San Diego in de Verenigde Staten gekocht voor 161 miljoen dollar (114 miljoen euro). Het is de tweede investering van Wereldhave aan de westkust van de Verenigde Staten. “Als zich mogelijkheden voordoen, pakken we die”, aldus directiesecretaris Richard Beentjes gisteren. Eerder gaf Wereldhave-topman Gijs Verweij al aan rond te kijken in San Diego. Met dat doel deed Wereldhave in 2007 een eerste investering in de stad.
De regio is volgens Beentjes interessant vanwege de handel met Azië en het kennisintensieve bedrijfsleven. “Wij willen investeren in gebieden waar hightechbedrijven zich vestigen.”

Reageer op dit artikel