nieuws

Traditioneel

bouwbreed

In Amsterdam-Noord is aannemer Mulder Obdam bezig met de bouw van 45 kleurrijke woningen van woningbouwproject Elzenhof. Het in opdracht van woningcorporatie Het Oosten en projectontwikkelaar Kristal door Inbo Architecten uit Woudenberg ontworpen complex is onderdeel van Elzenhagen-Noord en vormt een groen en recreatief woongebied binnen Centrum Amsterdam-Noord (CAN), een nieuw gebied dat winkelen, sporten, uitgaan, wonen en werken met elkaar combineert. De gekozen gevelkleuren en het gebruikte materiaal verwijzen naar de traditionele bouwstijl van de Zaanse huisjes, die rondom het IJ en het IJsselmeer te zien waren.Foto: Ton Borsboom

In Amsterdam-Noord is aannemer Mulder Obdam bezig met de bouw van 45 kleurrijke woningen van woningbouwproject Elzenhof. Het in opdracht van woningcorporatie Het Oosten en projectontwikkelaar Kristal door Inbo Architecten uit Woudenberg ontworpen complex is onderdeel van Elzenhagen-Noord en vormt een groen en recreatief woongebied binnen Centrum Amsterdam-Noord (CAN), een nieuw gebied dat winkelen, sporten, uitgaan, wonen en werken met elkaar combineert. De gekozen gevelkleuren en het gebruikte materiaal verwijzen naar de traditionele bouwstijl van de Zaanse huisjes, die rondom het IJ en het IJsselmeer te zien waren.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel