nieuws

The Rock afgekit

bouwbreed Premium

Medewerkers van kitbedrijf Akar uit Duivendrecht zijn bezig met het afkitten van de glazen gevelplaten van het gebouw The Rock op de Amsterdamse Zuidas, een gebouw van architect Erick van Egeraat. The Rock wordt gebouwd in opdracht van advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Het kantoor van ongeveer 29.000 vierkante meter wordt medio 2009 opgeleverd. De aannemer is G0x26S. Foto: Ronald Bakker

Medewerkers van kitbedrijf Akar uit Duivendrecht zijn bezig met het afkitten van de glazen gevelplaten van het gebouw The Rock op de Amsterdamse Zuidas, een gebouw van architect Erick van Egeraat. The Rock wordt gebouwd in opdracht van advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Het kantoor van ongeveer 29.000 vierkante meter wordt medio 2009 opgeleverd. De aannemer is G0x26S. Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel