nieuws

Prix de Mazars 2008 voor baggeraar Boskalis

bouwbreed

Boskalis is winnaar van de Prix de Mazars 2008, de publieksprijs voor het beste jaarverslag door beursgenoteerde ondernemingen. Boskalis had de beste scores in de categorie ‘Overig genoteerde bedrijven’ in het door accountantskantoor Mazars gesponsorde onderzoek

Boskalis is winnaar van de Prix de Mazars 2008, de publieksprijs voor het beste jaarverslag door beursgenoteerde ondernemingen. Boskalis had de beste scores in de categorie ‘Overig genoteerde bedrijven’ in het door accountantskantoor Mazars gesponsorde onderzoek
Hierin hebben beleggers, analisten en geïnteresseerden zich uitgesproken over jaarverslaggeving door beursgenoteerde ondernemingen. Van de lezers vond 95 procent vooral het informatieve karakter van het Boskalis jaarverslag een sterk punt.
“We zijn als Boskalis ontzettend trots op deze eerste plaats. Zeker als je ziet wie wij in de fotofinish-finale nipt hebben gepasseerd. Wij zien de prijs vooral als een aanmoedigingsprijs om voort te gaan op de ingezette weg van communicatie naar de financiële markten. Daar blijven we hard aan werken, in de stijl die ook bij ons past: open, concreet en, bovenal, betrouwbaar”, aldus Boskalis-topman Peter Berdowski. De baggeraar versloeg onder ander Arcadis, Fugro en Imtech. Bij de AEX-fondsen ging chemieconcern DSM met de eer strijken.

Reageer op dit artikel