nieuws

Klittenband voor montage wandpanelen

bouwbreed Premium

Ook geschikt om bijvoorbeeld wandpanelen of plafondplaten of vloerdelen mee vast te maken, zegt Velcro van zijn nieuwe montageband Ultra-mate SC2. Anders dan de haken en ogen van het klittenband waarmee Velcro bekend is geworden, werkt dit product met groeven die in elkaar grijpen. De fabrikant vergelijkt de constructie ervan met visschubben. Deze uitvoering weerstaat volgens de producent goed schuifkrachten. Mits juist gemonteerd komt bijvoorbeeld een wandpaneel steeds vaster aan de muur te zitten. De groeven zijn bevestigd aan een strip polypropyleen die bijvoorbeeld op een wandpaneel en de muur worden geplakt.

Ook geschikt om bijvoorbeeld wandpanelen of plafondplaten of vloerdelen mee vast te maken, zegt Velcro van zijn nieuwe montageband Ultra-mate SC2. Anders dan de haken en ogen van het klittenband waarmee Velcro bekend is geworden, werkt dit product met groeven die in elkaar grijpen. De fabrikant vergelijkt de constructie ervan met visschubben. Deze uitvoering weerstaat volgens de producent goed schuifkrachten. Mits juist gemonteerd komt bijvoorbeeld een wandpaneel steeds vaster aan de muur te zitten. De groeven zijn bevestigd aan een strip polypropyleen die bijvoorbeeld op een wandpaneel en de muur worden geplakt.

Reageer op dit artikel