nieuws

Installateur werkt sneller met Legrand

bouwbreed

Tot 40 procent minder tijd is de data-installateur kwijt wanneer hij het verbeterde bekabelingssysteem gebruikt van Legrand. Zegt de leverancier uit Boxtel die in zijn systeem nu ook schakelmateriaal van andere leveranciers toelaat. Mede daardoor kan de installateur sneller werken. Het Legrand Cabling System is bedoeld voor installaties uit koperdraad en glasvezels en voor draadloze voorzieningen. De leverancier helpt zijn opdrachtgevers ook met calculaties en geeft tot 20 jaar garantie op de prestaties en de componenten.

Tot 40 procent minder tijd is de data-installateur kwijt wanneer hij het verbeterde bekabelingssysteem gebruikt van Legrand. Zegt de leverancier uit Boxtel die in zijn systeem nu ook schakelmateriaal van andere leveranciers toelaat. Mede daardoor kan de installateur sneller werken. Het Legrand Cabling System is bedoeld voor installaties uit koperdraad en glasvezels en voor draadloze voorzieningen. De leverancier helpt zijn opdrachtgevers ook met calculaties en geeft tot 20 jaar garantie op de prestaties en de componenten.

Reageer op dit artikel