nieuws

Sterktestudie

bouwbreed

Sterktestudie

In opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier doet grondbedrijf Fugro uit Leidschendam boringen naar de staat – stormbestendigheid – van de Hondsbossche Zeewering. Er worden op 25 meter diepte monsters van de bodem verzameld op zestien plekken in de dijk. Deskundigen zijn het er nog niet over eens of de dijk moet worden verhoogd of dat er zandsuppleties voor de kust moeten komen..

In opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier doet grondbedrijf Fugro uit Leidschendam boringen naar de staat – stormbestendigheid – van de Hondsbossche Zeewering. Er worden op 25 meter diepte monsters van de bodem verzameld op zestien plekken in de dijk. Deskundigen zijn het er nog niet over eens of de dijk moet worden verhoogd of dat er zandsuppleties voor de kust moeten komen..

Reageer op dit artikel